Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
  • #226463

    Hi Guys,

    I e-mailed before about the problem below, ref: #225932 I upgraded to the latest software and deleted cache, the link appeared to be working, now its not?, any ideas?.

    Could you advise me?. I have a portfolio: , under the first image you see of the computer I have quick link buttons to #tags in colour sections. I have a problem with the expertise button, which links to a colour section on a separate page – the About page. When you hit the button the page loads but scrolls past the start of the section, the odd thing is, if you go to About at the top of the page menu, then expertise which has the same page link, the page scrolls perfectly. Can you offer any advice to get the button from the home page to work correctly.

    Hope that makes sense?.




    Update – strange, sometimes it works, sometimes it goes to the right page but aligns half way down, way below the section title?.



    Please try the workaround Josue posted here



    Hey Yigit,

    Thanks for your reply, I tried the js fix and it made things worse by throwing off the portfolio link which worked fine, its just the secondary link which is on a separate page that is off.

    Not to worry if it can;t be fixed…will have a htink.

    Best regards




    No ETA but Kriesi mentioned that there will be a solid solution included in one of upcoming updates.

    Best regards,


    Thanks Yigit, and to Kriesi too.

    Your support has been phenomenal.


Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Navigation link to colour section’ is closed to new replies.