Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #15882

    I have a very basic problem I’m trying to solve, and I see by looking at links in other posts in this forum that other people have solved this problem, but I just don’t know how.

    Problem: When I go to the products and tell one to have a “featured image” it shows up the way I want ALL of the products to show up – See: http://www.roloboard.com/shop/ See how the blue board has the image, but the black board doesn’t? This is because I have set the Blue board to have a “featured image” in the product section. However, if I then do that to the black board, it takes it off the blue board, so I cannot show both on the http://www.roloboard.com/shop/ page with pictures at the same time.

    However, it seems to work fine here:

    http://batidoexpress.com/trajes-de-bano/

    Basically, when you click on my Products link, I want it to look like:

    http://www.kriesi.at/themes/flashlight/shop/

    I apologize if this is a really simple issue and I am just not doing something right, but I’ve been trying to figure it out for several nights now, and still haven’t been able to.

    Thanks in advance for pointing me in the right direction!

    #89356

    I think I have it figured out! The problem is that if you use the “Copy to a new draft” function, the drafts you create all share the same image gallery. I don’t think it should do that. It isn’t very functional, and, at least in my case, is confusing.

    Otherwise, I’m loving this template, though!

    #89357

    Hi,

    Good thing you figured it out. :)

    Regards,

    Ismael

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Newbie problem w WooCommerce / Shop page’ is closed to new replies.