Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1083

    Hello,

    Has anyone have had any problem with ‘Avisio’, when using the ‘nextgen-gallery’ plugin, specifically, the “Slideshow Option”?

    I have not been able to get any slideshow to load on browsers when using ‘Avisio’, yet, everything works fine with other templates.

    Other functions of the plugin work fine with Avisio, like image galleries, or single images, these work fine.

    I have been looking for a solution to the problem and followed closely the steps that I found at the very end of this thread, on:

    http://wordpress.org/support/topic/nextgen-slideshow-wont-load-in-wp-291?replies=22#post-1504431

    which includes deleting and re-installing the plugin, but the problem is still going on, any ideas?

    Thanks.

    #33919

    Hey,

    Avisio uses specific custom jQuery to animate the slider and add other functionality to the theme.

    I’ve not tested with NextGen Gallery (and we can’t support 3rd party plugins which aren’t included with the theme package) but if it’s not working I suggest looking at other plugins which have the functionality you need.

    James

    #33920

    I have the same problem as you, Beatrize.

    When someone find a solution or a alternative, tell me/us!

    #33921

    Here’s what the problem look like for us: http://limepuff.se/skrap.png

    Plus that when click on a thumbnale to view the gallery in lightbox, it shows two lightboxes – first Avisio’s and then NextGen ones..

    #33922

    For your second problem have a look at this thread: http://www.kriesi.at/support/topic/nextgengallery-plugin-working-with-this-theme-need-gallery-instead-of-portfolio

    I can’t reproduce the errors with nextgen gallery. I use it myself with Avisio on my homepage without any problems.

    The Dude

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘nextgen-gallery slideshow function conflict?’ is closed to new replies.