Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #206359

    Hi,

    I modify my previous choice themeversion to use featured image on different post type.

    Since the update to choice 1.9, my feature image is not saved (it appears in the edit post screen but when saved, the feature image is removed).

    I’ve made those modifications in the functions-choice.php file
    REMOVE THIS CODE :

    
    // //remove post thumbnails from pages, posts and various custom post types
    // if(!function_exists('avia_remove_post_thumbnails'))
    // {
    // 	add_theme_support( 'post-thumbnails' );
    	
    // 	add_action('posts_selection', 'avia_remove_post_thumbnails');
    // 	add_action('init', 'avia_remove_post_thumbnails');
    // 	add_filter('post_updated_messages','avia_remove_post_thumbnails');
    // 	function avia_remove_post_thumbnails($msg) 
    // 	{
    // 		global $post_type;
    // 		$remove_when = apply_filters('avia_remove_post_thumbnails', array('post','page','portfolio'));
    
    // 		if(is_admin())
    // 		{
    // 			foreach($remove_when as $remove)
    // 			{
    // 				if($post_type == $remove || (isset($_GET['post_type']) && $_GET['post_type'] == $remove)) { remove_theme_support( 'post-thumbnails' ); };
    // 			}
    // 		}
    		
    // 		return $msg;
    // 	}
    // }

    and just keep
    add_theme_support( 'post-thumbnails' );

    Please can you tell me what’s wrong ?

    Regards

    #206575

    Hey Florent!

    Try re-generating them with this plugin: http://wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/

    Best regards,
    Josue

    #207588

    Hi,

    Thanks for the answer but this is not the solution.

    I had to return to the old choice version and the featured image work well.

    Another solution ?

    Thanks
    Best regards

    #208744

    Hi!

    What is the actual issue that is actually happening/not happening?

    Cheers!
    Devin

    #208803

    Hi,

    What I said in my first post “Since the update to choice 1.9, my feature image is not saved (it appears in the edit post screen when I choose an image but when saved, the feature image is removed).”

    Thanks

    #208831

    Hi!

    You probably also need to remove a code line in /wp-content/themes/choices/includes/admin/compat.php – search for

    
    add_action('avia_meta_box_save_post','avia_backend_compatibility_featured_image',10,2);
    

    and delete it.

    Best regards,
    Peter

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.