Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #21923

    Hello,

    I just try to setup an new website and as an wordpress beginner i have strange problems.

    when i startup an new tabcontainer and publish the page, the icons are not vissible, only one color.

    is it possible that i maked problems with mysql or the template ?

    #113577

    Hi gerritekelmans,

    Can you post a link to your site?

    Regards,

    Ismael

    #113578

    hello,thank you for the fast reply.

    i am still trying a lot of thing before i really start to setup the complete site.

    it’s about http://www.armbandonlinekopen.nl

    thanks in advance

    #113579

    Hi gerritekelmans,

    I checked your site and it seems like the tabcontainer images have an inline style of opacity set to zero, I’m not sure if this caused by some plugins. Anyway, to fix the issue, just add this code in your Quick CSS (located in Replete > Theme Options > Styling) or custom.css(can be accessed via ftp, located in wp-content/themes/replete/css):

    .sidebar_tab_icon img {
    opacity: 1 !important;
    }

    Hope this helps.

    Regards,

    Ismael

    #113580

    hello, it was not working and i think that my cdn was the problem ( maxcdn)

    i delete everything from my server and started again from zero. i am not using now cdn and it is working.

    only now i have the problem that i can only login in and put products in my basket in explorer and not in firefox or chroom :-(

    do you know maybe an solution for this, in the meantime i will search also..

    many thanks in advance

    Gerrit

    #113581

    Hi Gerrit,

    I haven’t experienced something like that or have a solution in mind as of the moment. Let me tag the rest of the support to help us out.

    Regards,

    Ismael

    #113582

    Hi Gerrit,

    I tried adding products to the cart in Chrome and Firefox and had no issues on my end. Maybe it was a local cache issue or a temporary issue that has now been resolved.

    Regards,

    Devin

    #113583

    Dear Devin and Ismael,

    yesterday there was an update from wp super cache and in this update there was an cookie fix.

    till now all the problems resolved, i can login and the basket is working good.

    I will keep you update

    thanks for the very good feedback

    #113584

    Glad its working properly now :)

    Let us know if you have any other questions or issues.

    Regards,

    Devin

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘no icons vissible in sidebar_tabcontainer’ is closed to new replies.