Tagged: 

Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #29580

    I have no resonsive fly out menu – I have chosen this theme option in theme option it just jpdoes not appear at all.

    Reinstalled theme, no difference.

    #141041

    Hey!

    Please post a link to your website.

    Regards,

    Peter

    #141042
    #141043

    Hey!

    I think it’s hidden because the header bar overlaps it – try to insert following code intothe quick css field

    #advanced_menu_toggle, #advanced_menu_hide {
    z-index: 500;
    }

    Best regards,

    Peter

    #141044

    Hello Peter

    Tried that but it made no difference. Looked in chrome, puffin, dolphin. Safari browsers on iOS no change. Why would that be issue if i have just done the i nstall out of box?

    #141045

    Hi,

    Please try adding following code to Quick CSS

    #advanced_menu_toggle { margin-top: 13px; }

    Regards,

    Yigit

    #161908

    Hello
    I have added both sets of code. It just does not work.

    I do not see why given I simply installed thebthemevwith demo content and changed a few menu times etc there is a major issue with making this theme work tesponsively.

    I can’t show this to the client not working as the demo . Lease can you fix and explain why the demo install does not set it up as a responsive site.

    Thanks

    Thanks!

    #162158

    Hey,

    Your site is on maintenance mode. Please download the latest version of Enfold then update the theme.

    Regards,
    Ismael

    #162196

    hi !

    my site http://www.avp.co.kr

    Menu and the logo of my website and I do not see the image slide.

    Only Google Chrome and Safari and Explorer 10 version right looks good.

    explorer 8, 9 version and the problem seems to be.

    Please help me

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by  mkdata95. Reason: help me
    #162228

    Hi,

    I checked your website on Firefox as well and it looks fine. Only on IE 8 your first menu item overlaps logo. You can decrease padding between menu items by adding following code to Quick CSS to solve this issue.
    .main_menu ul:first-child > li > a { padding: 0 10px; }

    Regards,
    Yigit

    #162564

    Hello

    The theme is in maintenaince mode becuase it an embarressment that it is not responsive for the client. I keep taking it in and out of maintnenaxce to give you ttime to look at it.

    I have already reinstalled the theme to the latest verison. I would please like an explanation as to wy the site needs extra code etc ( noen successful tot date) to simply work as described? getting fed with this as the client needs this soon.

    there is no logo and no responsive menu.

    thanks

    #162570

    Hi,

    When i inspect the elements on your website i see that logo has display: none style. Please add following code to Quick CSS in Enfold theme options under Styling or to Custom.css file in Enfold > Css folder.
    .logo.bg-logo { display: block!important; }
    Have you tried updating the theme via FTP and deactivating all plugins and check if issue remains?

    Regards,
    Yigit

    #162573

    err yes

    the code for the logo was the code enfold support gave me… this is just no much good –

    #162576

    The code you have jsut given me .logo.bg-logo { display: block!important; }

    dispalys the logo.

    I aksed for a way to hide it… was given this code. and now instead of fixing the lack of responsive menu you have given me the code to show the menu i want to hide

    #162578

    Hi,

    You said “there is no logo and no responsive menu”, I checked your website and I saw responsive menu on your website and i could not see your logo. So i gave you the code to display it. You can simply remove it to hide it again.
    The newest version of Enfold is version 2.1. Version you use is 2.0.1. Can you once again update your theme with a fresh download from ThemeForest and update it via FTP?
    For a quick guide on updating your theme take a look at this video on updating the Enfold theme via FTP: https://vimeo.com/channels/aviathemes/67209750
    If issue remains after updating via FTP and deacivating plugins, i will tag rest of the support team

    Regards,
    Yigit

    #162875

    Hello

    I have checjked and you are not correct. The theme version is already the latest. I would attach a thumbnail but this forum does not facilitate this,

    There is no responsive menu on an ipad.

    #162897

    Hello,

    Here you go http://i.imgur.com/OVlo9Yl.jpg 2.0.1
    And Enfold on ThemeForest http://i.imgur.com/hy6A7Kd.jpg
    You can take screenshot upload them on http://imgur.com/ and share the link here

    Regards,
    Yigit

    #162899

    as i said the theme is already the correct version and it will not show a responsove menu on the ipad.

    #163045

    Hi,

    Please once again take a look at screenshots i posted in my previous post.
    First one is from your website showing that you are using version 2.0.1
    Second one is from Enfold’s ThemeForest page showing notification that version 2.1 is available (which was released two weeks ago actually)

    You should also make sure that you deactivate all of active plugins. To do so, you should go to Plugins > Installed Plugins and deactivate them all as shown here http://i.imgur.com/9yUcjiS.jpg

    Best regards,
    Yigit

    EDIT: As of now version 2.2 is available

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by  Yigit.
Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)

The topic ‘No menu’ is closed to new replies.