Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #13157

    Hello Kriesi:

    I’m reposting a question that wasn’t resolved regarding a problem with the AJAX slideshow and WPML. I’ve created a page that shows what the problem is. Devin said he would relay this to someone with more WPML knowledge, but I’m yet to receive a response after quite some time.

    Thank you very much. Please find the aforementioned page below:

    http://s4394.at2.pressdns.com/en/wpml-problem/

    #78038

    Hi rileyjclark,

    This thread is flagged for Dude (Peter) to look at since he may know more than the rest of us about WPML. I’m going to flag Kriesi as well. Personally, I’ve never had the need to translate to other languages so I’m afraid I can’t help.

    Team: In case you need the original thread, here it is: http://www.kriesi.at/support/topic/ajax-slideshow-not-working-with-wpml

    Regards,

    Mya

    #78039

    Thank you very much. Looking forward to hearing back from el Dude.

    Best regards,

    Riley

    #78040

    I tagged this thread for Kriesi because I’m not sure what causes the issue too. I checked the code in the avia_check_ajax_request function (located in includes/helper-templates.php) but the code seems to be correct. Probably it’s a filter/hook problem and the ajax hooks fire before WPML checks for the right entry/language but I’m not entirely sure.

    #78041

    Thank you Dude. It would be great to get some feedback from Kriesi, as well, as this would be a very good thing for the site I’m building. Thanks for your support and hopefully will hear back from Kriesi now…

    #78042

    Hey rileyjclark,

    Sorry for all the bouncing from one of us to the next. Its a bit of a complicated issue it seems so hopefully Kriesi can fill in the blanks that we have not been able to.

    From a conversation with him last week, he will be coming in to clear out a lot of the questions that have been in the Queue for a while and do some bug fixes etc.

    Regards,

    Devin

    #78043

    Hey! I will need some time to rebuild the issue on my local installation and see if I can find the error.

    I hope to find the issue myself but I would also recommend to open up a support thread in the WPML forum in case they know of general modifications that need to be made on ajax requests :)

    If I find a solution to the issue the next theme release coming during the next days will include it :)

    #78044

    Hi!

    Found a fix. Seems to be an issue with WPML and post queries.

    Update will be available soon ;)

    Best regards,

    Kriesi

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘No response from previous post re: AJAX slideshow and WPML’ is closed to new replies.