Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #219593

    I do not see the Pagebuilder in the WordPress Enfold theme CMS.
    I says it is still loading.

    #219610

    Hi Yura!

    Please try deactivating all active plugins and check if that helps. Then you can activate them one by one to find the culprit

    Cheers!
    Yigit

    #219627

    Thanks for the reply.
    The blog items are working, but the product items not, these are te show the shop products of woocommerce.

    • This reply was modified 10 months, 2 weeks ago by  yuravw.
    • This reply was modified 10 months, 2 weeks ago by  yuravw.
    #219633

    It is the WooCommerce plugin.
    But I need this plugin for the products!!

    #219634

    Hi!

    Which version of WordPress and Enfold are you using? If you are not using Enfold 2.4.5 please update it ( see http://www.kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/ ) also make sure that you are using the latest versions of WooCommerce and WordPress

    Cheers!
    Yigit

    #219638

    I use of all the latest versions.

    #219642
    This reply has been marked as private.
    #219780

    Hi!

    It looks like WordPress is running out of memory. Increasing your php memory limit to 128 should let the avia layout builder load fully as its supposed to.

    See this article for the various ways you can increase it: http://www.dailyblogging.org/wordpress/increase-wordpress-memory-limit/

    Best regards,
    Devin

    #220856

    Hi, I deleted all my 14.000 product (I already wanted to start over with the shop). But I have stille the samen problem: I do not see the Pagebuilder in the WordPress Enfold theme CMS. I says it is still loading.

    I go to Pages > Home. Select the Homa and place a product slider. The CSM now keeps loading!

    #221150

    Hey!

    DId you try increasing the PHP memory limit?

    Best regards,
    Josue

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.