Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #27171

    Okay, this is a weird one. I’m going to dig a bit and see about a workaround, but here’s what I’ve got so far:

    My main page of my site is a page called ‘Home’. It has a special header for the quote you see at the top of the page, and then the blog posts module (using the advanced layout editor). You can see it here: http://www.secondshifters.com

    If I try to click any of the pagination links at the bottom, they redirect me right back to the main page and take away everything after the domain in the link. For example, the link for page 2 is http://www.secondshifters.com/page/2 according to a little right click magic, but if I click the page 2 button or manually go to that URL, I get redirected right back to http://www.secondshifters.com without the /page/2 part.

    However, if I manually go to http://www.secondshifters.com/home/page/2 it works like it should. Also, if I manually go to http://www.secondshifters.com/?page=2 that works as well. I’ve re-saved my permalink settings and tried switching them around a bit, but nothing makes the problem go away so that http://www.secondshifters.com/page/2 will work properly.

    #133049

    Okay, a little more experimenting and I narrowed this down… but I don’t fully understand it. The problem is the official Facebook plugin. (Yeah, I don’t get that either…)

    #133050

    Hey!

    Try to go to Settings > Reading and set your “Home” page as static front page.

    Regards,

    Peter

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Pagination bug on main page’ is closed to new replies.