Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #237173

    Hey,
    I’ve seen this topic was discussed before, but there was no solution posted in the forum. So I’ve to ask again.
    I created a frontpage with the template builder and there is a blog in this template with the pagination turned on. When I click on the second page the page loads with a different URL but the entries are the same.
    I think DUDE was up to something in this issue #137706 but unfortionally there is no solution.

    Thanks for the help
    martin

    #237210

    Hi Martin,

    Can you post the link to your website please?

    Regards,
    Josue

    #237601

    Hallo,

    Here is the link to the site. http://miete.studiofasching.at

    regards, martin

    #237759

    Hey!

    Have you tried deleting the .htaccess file on your wp root folder? Flush the permalink settings on Settings > Permalink. Click the “Save” button once to regenerate the .htaccess file.

    Regards,
    Ismael

    #237999

    Hey Ismael,

    just tried your suggestion but sadly it did not change anything the second page is still not loading.

    Regards,
    Martin

    #238214

    Hi!

    Switch the permalink settings to default, go to Settings > Permalink options to default and then see if it works.

    See the codex for additional troubleshooting on permalinks: http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks#Fixing_Permalink_Problems

    Cheers!
    Ismael

    #239328

    Hey, sorry but I already tried that before I contacted you. I don’t really understand why there is no solution to this problem. As I said it was already discussed a couple of times. But no one ever posted a solution.

    regards martin

    • This reply was modified 5 months, 1 week ago by  edfaber.
    #239488

    Hello,

    Have you tried disabling all third-party plugins to see if it gets fixed?

    Regards,
    Josue

    #249969

    I had the same issue with Enfold and found a workaround. Might be it solves your issue too. http://www.kriesi.at/support/topic/blog-pagination-6/#post-249965

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Pagination for the blog on the front page (pagebuilder) does not work.’ is closed to new replies.