Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #26626

    Hey I have an issue where a new visitor does not see the image buttons appear on the first time they visit the page. It does not happen to the homepage but rather the navigation pages. They need to reload the page in order for the image to appear. Is this a known issue?

    #131070

    Hi,

    Can you give us a link to the website? No, it is not a known issue. How did you add the button?

    Regards,

    Ismael

    #131071

    It seems to occur when I use the image block. The image usually doesn’t appear for first time visitors. When they reload the page it pops up.

    http://www.progenki.com/gyms/kanto-region/

    #131072

    Hi,

    Are you talking about the Big Green Tokyo Image? It loads fine on my end. Maybe, a slow internet connection?

    Regards,

    Ismael

    #131073

    So when it doesn’t appear it most likely is a slow internet connection? May I ask what country you are in? I am in Japan and have checked different with different browsers on different computers and internet connections and get no image until I reload it. My host is in America. I am thinking of getting a fast CDN for the Asia area if this will fix my issue.

    #131074

    Hi,

    There maybe a lot of factors why the image is not showing on your end. I viewed the website using Google Chrome on a Windows 7 machine. I removed my browser cache then visited your site again, the button loads fine.

    Are you on a MAC? Let me tag the rest of the support team to check the website.

    Regards,

    Ismael

    #131075

    Yes I am on a mac and tried it with Safari, Chrome, and Firefox. I also have done it on a windows xp machine with IE. Please let me know your coworkers results. Thank you.

    #131076

    I started having other issues and was testing out my plugins. The images seem to load fine now. It seems that jetpack was the culprit. It didnt even allow me to load my site on an iphone.

    #131077

    Hey progenki,

    Glad you were able to find the culprit! Unfortunately Jetpack tends to be a bit heavy handed in how it works with wordpress and causes problems quite often.

    Regards,

    Devin

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Photo buttons don't appear for first time visitors’ is closed to new replies.