Tagged: ,

Viewing 29 posts - 1 through 29 (of 29 total)
  • Author
    Posts
  • #168007

    Hi Team,
    After i had updated into new version of Flashlight theme,i cant see the contents (pictures) in new post but i can see the feature image in the main blog page. I just wondering what had happened.Please help me out.

    Except wordpress default gallery attach option in GALLERY LAYOUT, no other options are working !!!

    Link :
    I can see the feature image in blog page but once i open the post ,i cant see the images in the post. Its very urgent since my website is in live.

    • This topic was modified 11 months, 1 week ago by  lakshmivyas.
    #168040

    Apologies for the another post , its bit urgent thats why !!!!
    Between this issue is based on gallery management i believe since i cant see the picture in page also !!!

    #168326

    Hi!

    Can you post the link to your website? :)

    Cheers!
    Yigit

    #168329
    This reply has been marked as private.
    #168335

    Hey!

    Link you posted returns error 404 but i checked your latest blog posts and i see images on single blog pages. Can you post another link of a blog post that you cannot see images in?

    Best regards,
    Yigit

    #168341
    This reply has been marked as private.
    #168344
    This reply has been marked as private.
    #168348

    Hi!

    Your website is right-click disabled. Can you enable it so we can inspect elements?

    Cheers!
    Yigit

    #168352
    This reply has been marked as private.
    #168379

    Hey!

    Can you try deactivating all active plugins? And which version of Flashlight are you using?

    Best regards,
    Yigit

    #168380
    This reply has been marked as private.
    #168383
    This reply has been marked as private.
    #168391

    Hi!

    Please try to remove and re-install images. In console it says links are broken.http://i.imgur.com/0NqzhUY.jpg

    Regards,
    Yigit

    #168392
    This reply has been marked as private.
    #168393
    This reply has been marked as private.
    #168394

    Hey!

    Please remove images from this post and upload them again http://www.yadhuphotography.com/hi/

    Cheers!
    Yigit

    #168398
    This reply has been marked as private.
    #168998

    Hello!

    You need to re-install the entire theme files. The installation you have is partially broken and has not been properly updated to the most recent versions.

    In version 2.0 there was a complete re-do of the way the theme uses and has images attached to posts/pages which is why you are having issues (your is not correct).

    Regards,
    Devin

    #170345
    This reply has been marked as private.
    #171392

    Hello!

    1) Guess you figured it out!

    2) Please add following code to Quick CSS in Flashlight theme options

    div.innerAjax { padding-left: 65px!important; }

    Best regards,
    Yigit

    #171497
    This reply has been marked as private.
    #171634

    Hello!

    Right-click is disabled again, can you enable it so we can inspect elements?

    Best regards,
    Yigit

    #171647
    This reply has been marked as private.
    #171698

    Hi!

    Please add following code to Quick CSS

    .content .box { padding-left: 65px; padding-right: 0px; }
    #main { background-color: red; }

    Regards,
    Yigit

    #171719
    This reply has been marked as private.
    #172178

    Hello!

    Can you create a temporary admin login and post it here privately?

    Regards,
    Yigit

    #172187
    This reply has been marked as private.
    #172806

    Hello!

    Changes are done. You need to go to that specific page and set a background image. I checked and it works well

    Best regards,
    Yigit

    #172893
    This reply has been marked as private.
Viewing 29 posts - 1 through 29 (of 29 total)

The topic ‘Pictures are not displayed in new post – very Urgent’ is closed to new replies.