Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #19125

    Hello,

    I have installed WPML 2.6.3 with Coherence 1.3 : http://www.laulee.com/

    and the portfolio doesn’t work in english and also in french (my first language)

    Message : nothing found !

    Please help

    I look at Coherence / Portfolio

    and in my template but I don’t see what is wrong ???

    Thanks

    #102307

    Hi,

    I don’t find a solution, so I desactivated the WPML plugin.

    And the portfolio work again !

    I see in the forum that others had the problem, so I continue looking for a solution.

    Thanks

    #102308

    To troubleshoot the problem, I installed a test version with wordpress 3.5 and Coherence 1.3, without any extension.

    I created a home page with a template and a simple page with a portfolio.

    Then I installed WPML 2.6.3 and I have reproduced the problem.

    Portfolio is not displayed in the default language, as in the additional language.

    I found how to display portfolio items, by selecting any category in the portfolio template.

    So the bug seems to be with the categories of portfolio.

    This may perhaps help someone solve the problem.

    the problem is WPML 2.6.3 or Coherence 1.3 ?

    Thank you for your help.

    #102310

    I uninstall WPML and I tested the latest versions (which you can download on the WPML site)

    2.6.3 : portfolios not displayed

    2.6.2 : portfolios not displayed

    2.6.1 : portfolios not displayed

    2.6.0 : portfolios displayed !

    A Kriesi developer can report the problem to WPML ?

    #102311

    Hi ppi37,

    Let me tag the rest of the team to check the issue.

    Regards,

    Ismael

    #102312

    Hi,

    Please set up an admin account for me so we can get you back on track. (Email address hidden if logged out)

    Thanks,

    Nick

    #102313

    Hey!

    Hi Nick,

    thank you for your help.

    I just finish installing WPML 2.6.0, and after I will send you.

    Best regards,

    Peter

    #102314

    Hi!

    I tagged the thread for Nick.

    Regards,

    Peter

    #102315

    Hi,

    I await your email.

    Thanks,

    Nick

    #102316

    Hi Nick,

    I just create your account and send you an email.

    Thanks

    #102317

    Hi,

    This is more for the team then for you. I am documenting the issue.

    This is something I haven’t encountered before, but I am able to replicate the issue. It seems to be theme specific and is present in the previous theme version using the last version of WPML plugin. As soon as WPML is activated, all sortable portfolio archives in dynamic templates are no longer found (in any language).

    What makes this interesting is that the portfolios disappear **only if one or more portfolio categories were selected in the template builder**. If no categories were selected for the portfolio in template builder, the portfolio works correctly but behaves as if all portfolio categories were selected.. However if one or more categories are selected, the portfolio archive page immediately shows a message ‘Nothing Found. Sorry, no posts matched your criteria’ appears. Individual portfolio item pages work in either case.

    Nick

    #102318

    Hi,

    I think your site should be working now. The fix I describe in this post http://www.kriesi.at/support/topic/latest-wpml-breaks-choices-portfolio-section#post-90888

    Thanks,

    Nick

    #102319

    Hi Nick,
    The site now works properly with WPML 2.6.3
    A big thank you for the quick fix!

    #102320

    Hey,

    Good Guy Nick Rocks. Good thing it is fixed.

    Regards,

    Ismael

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

The topic ‘portfolio doesn't work with WPLM’ is closed to new replies.