Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #23421

    Hello,

    I have a very specific issue with Flagship’s portfolio filters. I mean the links that should show up once a portfolio page has loaded and that are used to filter among portfolio items.

    Specifically, I’m talking about the following item:

    <div id="js_sort_items" style="visibility: visible; opacity: 0; ">
    ...
    </div>

    The opacity of this item doesn’t change once the page has loaded (as I see on http://www.kriesi.at/themes/flagship/template-files/portfolio-4-columns/ ), but stays at zero.

    I can see that’s the problem because if I remove that attribute with the Chrome page inspector (or set it to 1), the filter reappears.

    Actually, being an opacity attribute, the filter is clickable even when it’s not visible.. but of course it’s not useful :)

    I tried to dig into the theme files and found a function that should manage that item’s behavior, but I didn’t want to modify anything before asking.

    This is very strange, because I already installed the theme on the same domain and this has never been a problem. Now I’m using it in a /dev/ folder to prepare a new release of the website, but this problem showed up.

    #119734

    Hey!

    Can you post a link to the portfolio page please?

    Regards,

    Peter

    #119735

    Hello,

    Here is the link: http://berza.it/dev/linea-parrucchiere-estetica/

    It’s a development environment and at the moment there are only two portfolio items, but the filter should show up anyway..

    Also, I noticed I posted in the wrong section: actually the theme is Flagship and not Flashlight.

    Thanks,

    Michele

    #119736

    The reason why it doesn’t work is that you need to set at least one portfolio image. Otherwise isotope won’t initialize the sort filter. Please set a featured image for each portfolio item and the filter should work.

    #119737

    Thanks, it worked :)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Portfolio filter not showing up’ is closed to new replies.