Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
  • #200288


    Just updated to WordPress 3.8 and noticed by portfolio images are not working properly anymore.

    They are not loading when clicking ect. – slider does not seem to work.

    Any idea what could be the issue?




    similar here – sliders are not working properly anymore: sliders which have normally for example 5 pictures just show up the first two… caption-text on some parts are here, but on other places the text did disappear. would be grateful for help!


    Yes, that is exactly what is happening with mine! 5 images, only two show, some show more than others. Very strange. Please help!



    Please download the latest version of Eunoia on your themeforest account then update the theme via FTP. Watch this video:

    This should fix the slider issues. Don’t forget to remove browser cache after updating the theme. Reload the page a few times.



    hi ismael,
    thank you so much! i have now version 1.6 and its working fine again! i appreciate very much, that u are answering even on sunday!! :)

    i think, there is one thing, which maybe could also be interesting for others: of course, before posting to this support-page i did already try to update the theme. in themeforest at downloads, there is 3 options available: in my first try i downloaded the theme by the option “Installable WordPress file only” and it seems, that there u don’t get the latest version, because i did have version 1.4 after that try (but maybe i did a mistake??). when i downloaded by “all files & documentation” i got the really latest version 1.6.

    anyway, now it works, thx again for your support.



    Glad Ismael could help! I will let Kriesi know about that. Thanks for the heads up! :)


Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Portfolio Images not loading – slider not functioning properly’ is closed to new replies.