Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
  • #4087

    Hello there,

    So I am using the Display theme on my website, I recently upgraded wordpress and ever since, my portfolio thumbnails won’t show or anything. You can see the problem on my portfolio page-

    there is no preview at all. This is all new to me, I have no idea what the new upgrade did or what.

    Any help would be great! My portfolio is a huge part of my site, I am constantly working on it, I need it to work as soon as possible.

    Thank you very much!



    The latest version of the Display theme is 2.0.1; you’re running version 2.0. I believe that a fix for the PrettyPhoto script was included in the update, so upgrading the theme should resolve your bug.



    Alright, do I just re-download the theme to update it? I never updated a theme before.


    Well it works, but now my pages under portfolio disappeared so only 3 show :/



    1) Try to clear your cache if you use a caching plugin

    2) Try to save the portfolio options again (under Display Options > Portfolio options). Check that they’re set correct.

    3) Flush the permalinks by Saving the permalinks options. Go to Settings > Permalinks and click on save.


    I have no caching plugin, none of these worked. I tried each one; under portfolio there should be the pages, I think theres probably about 8. The option doesn’t even show there are more than three images. I can clearly see that they are there, but it looks as if something in the new code/ update isn’t displaying the page numerations on the portfolio images page.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Portfolio images not working?’ is closed to new replies.