Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #10125

    Hello,

    Portfolio items don’t render when using a custom template with left sidebar.

    Using the Dynamic template builder to create a page with left sidebar and several items, non-paged, non-sortable portfolio. But the portfolio items appear very briefly then disappear. You can have a look here : http://bsff.be/programme-events/

    But when using “No Sidebar” and “Right Sidebar” dynamic template settings, the Portfolio items render fine. Example : http://bsff.be/competition-internationale/

    Any ideas?

    Thank you very much

    #66951

    Hi courtmetrage,

    Try deactivating all your plugins except WooCommerce and bbpress and see if the issue persists. I’ll try and replicate the same thing on a local installation and see if I can figure out whats going on.

    #66952

    I deactivated my other plugins (maintenance mode and wp-db manager) but the problem remains :(

    I’ve seen another customer on the forum who had the same problem (but no solution) : http://www.kriesi.at/support/topic/dynamic-template-builder-portfolio-items-dont-render-on-left-sidebar-format

    I just can’t get my portfolio items rendering when using a left sidebar in my custom template for page..

    Sorry you can’t see my site because we’re in maintenance mode > here is a screenshot :

    not working – left sidebar: http://screencast.com/t/jxEJRaFj1yH

    working – right sidebar : http://screencast.com/t/U8a72eEsr

    Thank you for helping me

    #66953

    Can you post a working link please? I tried to help you yesterday and the day before but I always see the “Mode Maintenance” screen. I think it’s a simple css problem (or a html coding flaw).

    #66954

    Hi,

    I deactivated the maintenance mode. You can now see how it’s rendering.

    Thanks for your help!

    #66955

    Hi, have you been to check it now ? (I’d like to put my maintenance mode back..)

    Thank you

    #66956

    Hey! Thanks for leaving maintannce mode. add this to your custom.css stylesheet in folder /css/ or to the quick-css panel located in your wordpress backend at propulsion->styling:


    .template-portfolio-overview{
    width:100%
    }

    this might help to fix the issue. Would be glad if you could test that and let me know, so if it helps I can apply a bugfix for the next release :)

    Cheers

    Kriesi

    #66957

    Hi,

    Yes it’s working :)

    > see : http://bsff.be/programmation/competition-nationale/ (http://screencast.com/t/9fJpnVX14yBz)

    Thanks for your help Kriesi

    #66958

    Hi!

    Glad it worked! :)

    Regards,

    Kriesi

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Portfolio items don't render when using a custom template with left sidebar’ is closed to new replies.