Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #13414

    Hi,

    I had to change the web site from a server to another, then I took advantage to make several changes in my web site (www.estrategiamais.com.br)

    Among these changes, I don’t know what I did but my portfolio items disappeared from the portfolio pages. I only get the message: “Nothing found” and “Sorry, no posts matched your criteria”.

    Funny thing is that if I set the portfolio page model to portfolio instead of “standard model”, then I get all the portfolio items not respecting the categories to such portfolio as I set up in the “upscale/portfolio”. So I think the problem may be in the categories somehow.

    May you help me, please?

    #79157

    Hey!

    Please try to flush the permalinks. Go to Settings > Permalinks and hit the save button. Then reload the option page. This forces wp to rewrite the permalink rules.

    Best regards,

    Peter

    #79158

    Please, what is the options page you’ve mentioned?

    #79159

    Ok. By options page you mean the theme options page. Sometimes it’s hard to get it because the admin is in portuguese.

    Problem solved. I don’t know if that started working because I followed your instructions or if that was because I’ve found one of the portfolios was left with the refered page (‘which page do you wish…’) as ‘select page’. I fixed it too.

    Anyway many thanks for your prompt answer.

    Cheers

    #79160

    Glad that worked for you :)

    It really could have been either. I know often times not having a portfolio assigned to a page can cause issues but permalinks can also be a little tricky too.

    Let us know if you have any other issues.

    Regards,

    Devin

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Portfolio items not found’ is closed to new replies.