Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #211569

    Hi,

    It seems like my portfolio items have dissappeared from my site. They are in a spot I don’t update that regularly, so I don’t know when they’ve dissapeared.

    My site is at: http://www.georgevanhal.nl/ and my portfolio grid is at: http://www.georgevanhal.nl/spreker/. These work fine. My individual items, however, are not showing up. (For instance: http://www.georgevanhal.nl/portfolio-item/debat-wetenschappelijk-onderzoek-in-de-toekomst/).

    I’ve checked, and these items are still showing up in the dashboard cms under ‘portfolio items’, and there’s nothing wrong with the link itself. These pages used to show up in the past, and I’ve changed nothing on this part of the site directly.

    I’m running wordpress 3.8 and the latest version of enfold.

    Can you help me with this problem? Thanks!

    #211657

    We have the same problem on our website : http://www.celebrationevents.eu

    #211855

    Hello,

    Please try to deactivate all third party plugins to see if it gets fixed.

    Regards,
    Josue

    #212169

    Hi Josue,

    Thanks for your reply. I deactivated all third party plugins, apart from layerslider – and the problem was still there. I’ve now re-activated Jetpack, but all the others are still deactivated.

    I see the problem has been fixed on the celebrationevents page. What did the trick for you guys?

    Any help is still very welcome. I’ve been having a traffic peak and would like visitors to be able to see my portfolio items as well.

    Thanks again!
    George

    • This reply was modified 8 months, 1 week ago by  georgevanhal.
    #212267

    Hi!

    Please go to Settings > Permalinks and click the blue “Save” button to flush the permalink rules. This should also fix the 404 error.

    Regards,
    Peter

    #212883

    Thanks, Peter – that did the trick! :)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Portfolio items not showing up’ is closed to new replies.