Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #176003

    Hi,
    I’m having difficulty in getting the portfolio listing page to work. The thumbnail, title and excerpt appear, but they only link back to the same page.

    I’ve set up a specific category called “designers” in the theme options (no other page, category or post has the same name, per the instructions), but it keeps linking to the default category “portfolio_entries.”

    Example:
    On the Portfolio/listing page

    http://www.luxecolore.com/lc-designers/

    titles link to:

    http://www.luxecolore.com/portfolio_entries/lc-designers/

    Should link to:

    http://www.luxecolore.com/ldesigners/postname

    I’ve tried resetting the permalink settings; didn’t change anything.

    What am I missing?

    Thanks for any help.

    Best,
    Stephen

    • This topic was modified 6 months, 1 week ago by  Ashay. Reason: Edited the page link
    #176201

    Hey Ashay!

    I clicked a portfolio item and the url shows like this: http://www.luxecolore.com/designers/sula-nyc/

    Is it fixed?

    Cheers!
    Ismael

    #177975

    Hey Ismael,
    Yes, I figured it out. Thanks for checking!

    In the Portfolio section of Theme Options, I had to deselect any categories in the “Which categories should be used for the portfolio,” are and everything showed up.

    Best,
    Stephen

    #178222

    Hi!

    Glad it is fixed. :)

    Best regards,
    Ismael

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Portfolio Page Not Linking to Category’ is closed to new replies.