Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #4203

    Hi,

    I have 7 categories of my works to show in portfolio. I made 7 portfolio categories and 7 page to show them. For each portfolio page I set only one category. All are set the same (differing only in the categories).

    But only 2 works fine: http://www.suder.nazwa.pl/pawelsuder/2011/reportaz/ (show portfolio items from only 1 category)

    The rest of them display all items from all categories in one column, but there is 3 set http://www.suder.nazwa.pl/pawelsuder/2011/przemysl/

    #45441

    Hey,

    Someone else reported this poroblem with the 4 column template builder already. Kriesi will look into it.

    #45442

    OK, please let me know when problem will be solved.

    #45443

    Hey,

    we released an update for Brightbox today. You can download it at themeforest.net. I haven’t tested it yet so I’m not sure if it fixes the column bug.

    #45444

    Hi, my Brightbox was updated today. I delete “sport” portfolio category and page which display this category. But this is still as here: http://www.suder.nazwa.pl/pawelsuder/2011/sport-2/

    We need it ASAP – it big bug!

    #45445

    Can you create me an admin account and send me the login details to: (Email address hidden if logged out) – I’ll look into it. If it’s a bug I’ll forward the login data to Kriesi – this will help him to fix the bug.

    #45446

    Hey Guys

    I checked it and it seems everything is working fine, as long as you dont apply the template-portfolio.php file as page template. Just make sure that the page you are using has its template set to “default template”. Then open The Brightbox admin Panel and at “portfolio” create a new portfolio with the desired settings. now you need to select the page that the portfolio should be applied to. If done that way the portfolio page will be displayed fine.

    best regards

    Kriesi

    #45447

    Thanks Kriesi & Dude, working :)

    #45448

    Glad that we could help you :)

    #45449

    Hello,

    I am really frustrated with the portfolio page. I must be missing something basic because it should not be this hard and it should not take hours trying to get it to work.

    I uploaded the demo info to get a feel for how it all works.

    I cannot get any portfolio items to show on the portfolio main page or subcategory pages HOWEVER, ALL your blog entries show up in the portfolio section.

    I believe I have set everything up correctly according to directions and other posts on the forum. (Obviously I have not! :-)

    Can you please take a look at what I am doing wrong? http://www.ulric.net

    It would be greatly appreciated.

    #45450

    Hey,

    Can you create me an admin account and send me the login details to: (Email address hidden if logged out) – I’ll look into it :)

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Portfolio pages doesn't work’ is closed to new replies.