Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #11108

    I had to reinstall the Display theme when I moved it to a new server. Since then the I can’t see the pictures in the portfolio pages with the same format. I tried installing Lightbox Plus, WP Lightbox 2, WP-prettyPhoto and “PrettyPhoto Zoom” but nothing has restaured the original format of the windows with the resizing options. The only plugin that seems to work right now (and just a bit) is the “WP Lightbox 2″ – but it shows the images in full size, without the option of resizing (like WP-prettyPhoto does). I unistall all the other plugins and the only one currently installed is “WP Lightbox 2″.

    How can I install the original plugins that came with Display? What are they? How can I fix this? You can see my portfolio page here: http://www.tekdisplay.com/portfolio/portfolio1-webdesign/

    I greatly appreciate your help with this! Thanks!

    Clay

    #70533

    Hi Clay,

    I don’t quite understand what you mean. The theme did not and does not now use a plugin for the images in the portfolio.

    The current theme version is 2.0.3 which can be downloaded from your downloads on Themeforest. It has a lot of updates from the current 1.3 version your site has now is better suited to run on wordpress 3+.

    Regards,

    Devin

    #70534

    I redownloaded/reinstalled the template just a couple weeks ago – it should be the latest version. I can’t understand why the lightbox effect doesn’t work. I can’t open any pictures/videos in the portfolio pages… any ideas…?

    #70535

    Ok, I’m going to reinstall the theme. I just downloaded it again. Do I need to uninstall the current version and delete it from the FTP or can I go ahead and reinstal it on top of the existing version? Is that going to mess up with my existing pages/posts?

    #70536

    Hey!

    No – it won’t mess up your posts/pages. I’d use ftp to delete the old files and upload the files again.

    Best regards,

    Peter

    #70537

    I just wanted to thank you! I did as you suggested and everything worked perfectly – the only other thing I needed to do was to quickly fix some broken links in the index, style and config pages for the main logo and a few pictures in the mainpage (along with the frontpage banners); after that quick fix all is perfect!

    Thanks guys! You rock!

    Clay

    #70538

    Hey!

    Glad that we could help you :)

    Regards,

    Peter

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Portfolio Pages – Lightbox Plugin’ is closed to new replies.