Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #170418

    Hi Guys, ok so I’ve only just noticed that there seems to be a problem with the portfolio pagination as it just won’t work at all and shows ‘401 page not found’ when you select page 2 or 3 of a portfolio page. I’m using the very latest Enfold release and WP installation and don’t have any other plugins running but Yoast.

    I’ve tried adding and removing the portfolio element from the page and changing settings, but nothing seems to work?

    Just to check, I’ve set the slug for portfolio items to ‘Showcase’, but have also named the page containing the portfolio grid element to ‘Showcase’ too, this is right isn’t it?

    Also, could the selected choice of permalinks have any negative impact here and if so, what is the recommended choice please?

    Please can you help.

    Jay

    #170681

    Hi designprime!

    The pagination is working ok on our end. Have you tried disabling Yeost? Please give us a link to your portfolio page.

    Cheers!
    Ismael

    #172931

    Hi Ismael,

    Thanks for the reply and I think I have figured this out. It appears to be the fact that I named the ‘slug’ for my portfolio items as ‘showcase’ and then named the page that contained the portfolio element as ‘showcase’ too. Therefore, it might be an idea to make a note of the fact that you can’t name the page containing the portfolio the same as the ‘slug’ for future reference.

    Thanks for your time anyway and all the best.

    Jay

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Portfolio Pagination Error’ is closed to new replies.