Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #5092

    I am trying to figure out why the portfolio thumbnail image won’t show up on my client’s website – http://www.duplicate-escorts.co.uk.

    I have tried inserting an image into the post as well as inputting a URL into the Display Preview Image Options, but neither of them show up on the Portfolio Page: http://duplicate-escorts.co.uk/girls/

    Any advice appreciated!

    #48863

    Hey,

    have you set your portfolio options correctly? First you should select how many items you want to display, then select which page you want to use as a portfolio page, after which you should select which categories your portfolio should pull posts from.

    #48864

    Hi Chris,

    Thank you for replying. I have checked my Portfolio settings and everything is as it should be, it’s just the thumbnail images on the Portfolio page that isn’t working. The first post in the portfolio category is a sample page, but I am not 100% sure if I have set the image settings correctly within the post itself.

    I have the script resizing on, but what function shows the portfolio thumbnail? Is it inserting the image into the post, or inserting the image into the Display Preview Image Options?

    I have tried inserting the url into the Display Preview Image Options, but still nothing shows up.

    #48865

    I think you didnt configure the portfolio right. Did you select the “girls” page as portfio page? Go to Display Options > Portfolio Options and t the girls page as portfolio. Then add the “portfolio” categories to this page.

    #48866

    I did, as well as the ‘Girls’ category?

    #48867

    Can you create me an admin account and send me the login details to: (Email address hidden if logged out) – I’ll look into it.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Portfolio thumbnails showing up?’ is closed to new replies.