Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #14902

    Hi,

    Problem: Portfolio title disappears when adding image to the slider area

    URL: http://nuforms.com/portfolio/

    Same with clean install and dummy content: http://demo.nuforms.com/nfwp/?page_id=75

    WP: 3.4

    Choices: 1.4

    Please fix it.

    Thanks,

    Aleksandr

    #85391

    Hi Aleksandr,

    I’m not able to get the same error when using a fresh install. This is using a Dynamic Template with a slideshow then a page split followed by a portfolio.

    Can you check to make sure that the portfolio element has the setting for Portfolio Title set to “yes”?

    Regards,

    Devin

    #85392

    Hi Devin,

    Seems you got it wrong..

    It’s not a page title disappear, it’s all works(portfolio items) title gone when you add to the page slider image without any dynamic templates, just usual page.

    Portfolio title set to yes, as default, but when you add image to slider on the page, page title disappears and slider appears on its place, that is FINE! But portfolio item titles disappear as well and that is the problem!

    Thanks,

    Aleksandr

    #85393

    First, can you try updating your theme files to the latest version available from your downloads on ThemeForest. There were a number of bug fixes in 1.3 and 1.4 that might be the fix for your issue.

    If that doesn’t work, can you create a temporary admin account for me to log in and take a look at exactly how everything is set up. I’d like to try and re-create the error to see what is causing it and if its a specific case or in the latest theme files as well.

    You can send the information to my email at DevinVinson (at) gmail.com. Make sure to include a link to this topic so that my spam filter doesn’t grab it :)

    Regards,

    Devin

    #85394

    Hi Devin,

    Just sent the email, latest theme and clean install, problem is still persists.

    Hope it will be fixed.

    Thanks,

    Aleksandr

    #85395

    Hi Aleksandr,

    I was able to duplicate the same thing after taking a look. I’ve sent the bug over to Kriesi and a fix will be deployed in the next update.

    In the meantime, you should be able to use a dynamic template with a Slideshow element and portfolio element to replicate the same layout.

    Regards,

    Devin

    #85396

    Hi Devin,

    Thanks for support and tip!

    Yeah, I know about dynamic templates.. Just wanted also to make this theme more perfect. And it’s easier not to create dynamic template only for slider.

    BR,

    Aleksandr

    #85397

    Agreed Aleksandr!

    We’ll update here when we have news on the issue.

    Regards,

    Devin

    #85398

    Hi!

    found the problem, will be fixed with the next update ;)

    Regards,

    Kriesi

    #85399

    Hello,

    Thanks for the fix!

    I have found one small glitch related to this bug. When slider is active as described in first post there is a 30px white margin space under it, it’s a #main ID:

    #main {

    position: relative;

    z-index: 2;

    margin-top: 30px;

    }

    This margin works well to move title down from the header, but when it’s the slider instead of title it moves down the content down under slider which should be fixed!

    Thanks,

    Aleksandr

    #85400

    Hey,

    Please hold on for further updates. Just download the theme files once it is available. :)

    Cheers,

    Ismael

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Portfolio title disapper with slider image’ is closed to new replies.