Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #17562

    hi,

    today i did the update to angular 1.5. (thanks kriesi, videos now work on ios 6 mobile devices, that’s really cool!)

    now i have noticed a new problem:

    if i start a video (like “sphere” on your demo page) in the preview and click “x” (close) the video [sound] still plays in the background.

    how / where can i fix it, that the video stops after closing the preview?

    thanks again +

    kind regards.

    #95925

    Hey stdtknd,

    Can we take a look at your portfolio live? Is this with any particular browser/device or everything?

    Regards,

    Devin

    #95926

    hi devin,

    i am not sure if this is a problem with version 1.5 or if i just did not notice it before on my desktop.

    you should be able to reproduce this at http://www.kriesi.at/themes/angular/:

    click on the “sphere”-thumb => click “play” in the ajax preview => click “close” (ajax preview) while the video is playing.

    it should not stop after clicking “close” and you should still hear the sound until you open a new page.

    tested with the current versions of safari, firefox, chrome and opera on mac os 10.8.

    cheers.

    #95927

    Oh I see what you mean now. This is something that Kriesi fixed for going to next/previous items in version 1.3 but it looks likes the close mechanism might have been missed.

    I’ll tag Kriesi and send over an email to see if he can get out a quick fix to the avia.js file that can fix the issue and then be included into the next update.

    Regards,

    Devin

    #95928

    Hey!

    solution found, next update will include it ;)

    Best regards,

    Kriesi

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘portfolio video still plays in background after closing preview’ is closed to new replies.