Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #209861

    The ability to add new items to my portfolio has suddenly stopped. It had been working just fine. I didn’t make any updates or do anything else that would seemingly affect this. Any ideas?

    #209863

    Hi kkoelling!

    Please try to deactivate existing plugins, see if the issue gets fixed. Post the link of the website here so that we can inspect it.

    Regards,
    Ismael

    #210061

    Hi Ismael, thanks for your response. I did deactivate all of my plugins but that did not resolve the issue. You can see the site at http://www.taprootpictures.com.

    Thanks, Karl

    #210185

    Hey!

    Please try to increase the allocated php mermory to 128M. Please see http://www.dailyblogging.org/wordpress/increase-wordpress-memory-limit/

    Regards,
    Yigit

    #210293

    So I was able to resolve the new portfolio item by updating WordPress, but now I have two other issues:

    1. The portfolio categories no longer show.
    2. My portfolio mainly consists of videos, and I want to insert one still image that links to a separate page, and opens in a separate tab. However, it tries to open within a window inside the current tab and spins and spins…

    Ideas? Thanks

    #210813

    Hi!

    Please firstly update Enfold to the latest version 2.4.5 and let us know if issues remain
    Please see http://www.kriesi.at/documentation/enfold/updating-your-theme-files/

    Best regards,
    Yigit

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.