Tagged: ,

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #7393

    Running into a few issues with the portfolio items.

    The thumbnail links perfectly to a page.. But the Title below and the Read more link to the portfolio page?

    Am I missing something in the docs? I have change the portfolio to link to the page.. tried manually with link, also selecting the page as well.

    #57807

    If you could email me at (Email address hidden if logged out) I will send you the link to a beta site we are launching that will show you the problem.

    #57808

    Hi,

    you can mail me through (Email address hidden if logged out)

    #57809

    Chris,

    I emailed you this morning. Looking forward to your response.

    Thanks Tony

    #57810

    Hi,

    portfolio pages weren’t meant to have everything linked to seperate pages – as it sort of ruins the idea of portfolio pages. You should rather modify the single portfolio template to be the same as the page template you’re using on the page you’re linking to.

    Lets say your pages are using the standard page.php template you can copy the contents of it and paste all of it in your single-portfolio.php – this way your portfolio page looks the same without changing the links of anything. – You will have to move your content from your pages to your portfolio pages though – but it’s meant to be like that.

    #57811

    We made a few minor changes. – It works now.. thanks for your help!

     <div class=’post-entry all_sort <?php echo $sort_classes.’ ‘.$grid.’ ‘.$extraClass.’ ‘.$style; ?>’>

                           <?php

                           $slider = new avia_slideshow(get_the_ID());

                           echo $slider->display_small($image_size, $showcaption);

                           $slider_link = get_permalink($slider->slides[0][“slideshow_link_page”]);

                           

                           //$showcaption

                           

                           if(!isset($avia_config))

                           {

                                   echo ‘<div class=”post-content”>';

                                   echo “<h1 class=’post-title’>”;

                                   #echo ““.get_the_

    title().”“;

                                   echo ““.get_the_t

    itle().”“;

                                   echo “</h1>”;

                                   

                                   echo ‘<div class=”entry-content”>';

                                           

                                   if($avia_config == 1)

                                   {

                                           echo ‘<span class=”portfolio-categories minor-meta”>';

                                           echo get_the_term_list(  get_the_ID(), ‘portfolio_entries’, ‘‘.__(‘Categories’,’avia_framework’).': <span

    >’, ‘</span><span class=”text-sep”>/</span><span>’,'</span>’);

                                           echo ‘</span>';

                                   }

                                   

                                   the_excerpt();

                                   #echo ‘‘.__(‘Read more  →’,’avia_framework’).’‘;

                                   echo ‘‘.__(‘Read more  →’,’avia_framework’).’‘;

                                   echo “</div>”;

                                   echo “</div>”;

                           }

                           else

                           {

                                   $hr_class = ‘hr hr_invisible';

                           }

                   ?>

                   <!– end post-entry–>

                   </div>

    #57812

    Good to see it work now.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Portofolio – Not Link Right’ is closed to new replies.