Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
  • #1137

    I don’t know why but my posts stopped to show on the main page –

    I can see new posts in “Recent Posts” widget in the footer.

    Another problem – stopped to show summaries text of posts in Expose Sidebar News widget.

    I compare html text of posts before and after this problems and didn’t find any difference =( I can’t even imagine why it happens..







    Sorry for the delay getting back to you.

    The Galley Posts (using the loop within index.php) are loading fine, other content is controlled by widgets (such as Latest News).

    Can you check the widgets are still set up and in the correct places?



    James, thank you for answering, but even Gallery Posts are loading wrong, last two of do not display. I didn’t make any changes with widgets or theme files. Also now I have another trouble… I don’t no why but when I’m trying to open any post I see error –

    Fatal error: Call to undefined method wpdb::get_blog_prefix() in /home/dezignus/ on line 260

    Also I didn’t make any changes with this file – user.php

    I wander what a hell happening with my blog =(


    James, no problem Fatal error – fixed. I just restart my cache plugins. I can give you login to WP Admin page of my blog. Because it’s very strange situation =(




    James Morrison can you give your e-mail? I’ll sent you login and pass so you can see what the problem is.

    For your help I’ll promote your home page.




    thank you for not answering… =) I solved all problems by myself


    Glad that you solved the problems.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Posts stopped to show on the main page.’ is closed to new replies.