Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #275490

    Hi,

    I’m trying to do what this guy is talking about:

    http://www.kriesi.at/support/topic/disable-prettyphoto-at-particular-links/

    So you say there is a noLightbox class, which you provide an example to. This example works.
    But it breaks as soon as you add a second classname to the class attribute of the “a” tag.

    I’d like to have something like <a href="mypic.jpg" class="noLightbox MagicZoom"><img ...></a>

    But I can’t because noLightbox doesn’t work with another classname. So it triggers the lightBox and my magic zoom plugin can’t fire.

    Did anybody face the same issue? What would be the right way to go about it?

    Thanks
    Frink

    • This topic was modified 2 months, 2 weeks ago by  Frink. Reason: html tag include correction
    #275647

    Hi Frink!

    Thank you for visiting the support forum!

    It sounds like you might be having an issue with a third party plugin or script. Regretfully, we cannot provide support for third party plugins or scripts as stated on our support policy due to the fact that there is simply no way to account for all of the potential variables at play when using another developer’s plugin or script. Because of this, any questions you have regarding setup, integration, or troubleshooting any piece of functionality that is not included on the theme package will need to be directed to the plugin author. Also, please update the theme to Enfold 2.8.1.

    Thank you for your understanding.

    Cheers!
    Ismael

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.