Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
  • #3190

    Hi Folks,

    I am trying to upload my new website using the Display theme, and everything is perfect apart from the prettyphoto. The slideshow works perfectly when I test it offline on my computer, but will not load when put online. I have all the files online in the exactly the same position as they are offline.

    Can anybody please help me???

    I’m loosing the will here :)

    Here is the link where I am having problems;

    Many thanks ( in advance)!



    try to upload all images, etc. too – I get some 404 errors (not found) for all preview images…


    Thanks. Isn’t it always the most obvious. My folder had an uppercase letter, and the coded didn’t. Doh!



    One other quick question, how to amend the code, so that the little magnifier glass comes off the image when I roll off it?



    normally the maginifier appears when you hover the mouse over the image and disappears afterwards (like here: )


    Yeah . . . mine doesn’t do that. The magnifier stays on. Can you help me with what file I have to amend in order to fix this?

    Thanks a million!


    Do the original template files work correctly? If yes the problem may be related to a modification (html or js). If not try downloading the theme files again – maybe one is corrupt.


    I have downloaded all the original files, and they work fine within the template folder. I have overwritten the old template prettyphoto files with the newly downloaded files, and it still does not work. Can’t figure it out. . .

    Can you point me in the right direction of where to look for inaccuracies?

    Many thanks again!


    I think the problem is related to the changed portfolio html structure. Normally the structure looks like:

    <div class="box box_small box1">
    <a href="files/bigpicture5.jpg" rel='prettyPhoto[portfolio]'><img src="files/medium9.jpg" alt="" /></a>
    <h3><a href="single.html">Funky Town Picture</a></h3>
    <p>Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo conse.
    <a class="more-link" href="single.html">Read more</a>

    </div><!-- end .box -->

    and your portfolio uses a table structure as far as I can see….

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Pretty photo works ok when testing offline, but won't work when loaded online’ is closed to new replies.