Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #29302

    I am having problems with this theme install for my client.

    http://www.LaserRite.com

    For some reason in Internet Explorer, the browser renders the website as if it was on a vertically aligned tablet. Regardless of the browser window size. It works fine on my computer in explorer but not on any other machine apparently. Weird right? Have you had issues with this before?

    It is also stretching the logo up top and does not center it to the header div. Please take a look and let me know what I can do to fix this.

    Thanks.

    #140303

    Hi,

    It works fine on my computer as well. Only logo looks stretched and you can fixed it by adding following code to Quick CSS in Enfold theme options under Styling

    .logo img { width: 260px; height: 60px; }

    Regards,

    Yigit

    #161833

    I know, for some reason it looks fine on my computer as well. However my clients, and many of their customers are having problems in certain versions of internet explorer. Its actually not even different versions, its different OS. I have no idea what to do here as I can barely even recreate the problem on my computers.

    I even sent a link to your theme demo and they are displaying weird as well. I asked the client to send me some screenshots so I will upload them as soon as I get them. This is really weird. and even more difficult considering I am not able to replicate the problem myself.

    #161849

    Here are some screen shots of what we are dealing with in Internet explorer. The image on the left is in chrome and on the right is the clients version of IE – he has the most recent version of IE as I do but he is using windows 7 and I am on windows 8.

    this is the Laser Rite home page

    template preview display issues home page

    Template preview display issues

    Thanks again.

    #162104

    Hi,

    Turn off the compatibility view mode on IE browser.

    Regards,
    Ismael

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Problem displaying theme in IE – Only certain versions’ is closed to new replies.