Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #5436

    I am very new to al of this. Although I have edited many Blog Themes, they were very simple and not used as my main web Site. So I apologize for my naiveté.

    I was able to change the text placeholders on my main page without any problems.However, when I changed the image placeholders(which were named medium1.jpg for all three images to the following:

    $placeholder_image1 = get_bloginfo(‘template_url’).’/files/medium1.jpg';

    #$placeholder_image2 = get_bloginfo(‘template_url’).’/files/medium2.jpg';

    #$placeholder_image3 = get_bloginfo(‘template_url’).’/files/medium3.jpg';

    it changed nothing and all three images were displayed as medium1.jpg.

    should I have edited this instead?:

    $placeholder_image1 = kriesi_build_image(array(‘url’=>$placeholder_image1,’height’=>’124′,’width’=>’280′));

    #$placeholder_image2 = kriesi_build_image(array(‘url’=>$placeholder_image2,’height’=>’124′,’width’=>’280′));

    #$placeholder_image3 = kriesi_build_image(array(‘url’=>$placeholder_image3,’height’=>’124′,’width’=>’280′));

    Originally, I thought I was being crafty and just replaced the images in the directory where the original display placeholder images were and even though I uploaded three distinct images, it displays only medium.jpg in all three locations n the page.

    How do I properly edit the index.php to resolve this issue?

    #50265

    Hey,

    The code dictating the image path and size is commented out. Replace this code:

    $placeholder_image1 = get_bloginfo('template_url').'/files/medium1.jpg';
    #$placeholder_image2 = get_bloginfo('template_url').'/files/medium2.jpg';
    #$placeholder_image3 = get_bloginfo('template_url').'/files/medium3.jpg';

    $placeholder_image1 = kriesi_build_image(array('url'=>$placeholder_image1,'height'=>'124','width'=>'280'));
    #$placeholder_image2 = kriesi_build_image(array('url'=>$placeholder_image2,'height'=>'124','width'=>'280'));
    #$placeholder_image3 = kriesi_build_image(array('url'=>$placeholder_image3,'height'=>'124','width'=>'280'));

    with this:

    $placeholder_image1 = get_bloginfo('template_url').'/files/medium1.jpg';
    $placeholder_image2 = get_bloginfo('template_url').'/files/medium2.jpg';
    $placeholder_image3 = get_bloginfo('template_url').'/files/medium3.jpg';

    $placeholder_image1 = kriesi_build_image(array('url'=>$placeholder_image1,'height'=>'124','width'=>'280'));
    $placeholder_image2 = kriesi_build_image(array('url'=>$placeholder_image2,'height'=>'124','width'=>'280'));
    $placeholder_image3 = kriesi_build_image(array('url'=>$placeholder_image3,'height'=>'124','width'=>'280'));

    Save and upload the modified index.php – all 3 images should display properly afterwards.

    #50266

    Thank you for the help.

    I think I understand also that I have to upload the 3 images onto each Page that links to the Main Page placeholders inorder for them to show up. I had selected auto-resizing so if I leave the large image (#3) blank but fill in the small image only, it will ink directly to my page and not to a Lightbox.

    I hope this makes sense.

    #50267

    Well, none of that worked I( guess I am just too inexperienced to know how to change the php to point to my files. No matter what I do the same 3 pictures appear in the 3 display areas on the main page or I get errors and have to revert back to the original code.

    I have been working for over 8 hours on this and have become exasperated.Dreamweaver will not let me edit the code locally using the online code editor.

    #50268

    @Dude,

    I know that you are hopefully sleeping right now in Vienna. I want to thank you and tell you how impressed I am that

    you are managing to solve so many issues on kreisli.at ,have your own website, inoplugs and go to law school.

    I read on another forum support request that was the same as mine, you asked for admin

    priviedges to help solve issues.Therefore, the answer was not posted to his question.If you would be willing to ave me do the same for my site, I woud appreciate it. If yo would kindly send me your email, I will send you the info. I am in a real funk over this main column issue on the front page and I am sure there will be other issues as well. It seems as soon as I fix one thing, something else happens.

    #50270

    Please create an admin account and send me the login data to: (Email address hidden if logged out) – I’ll look into it. Please include some words which images or pages in the mainpage columns should link to the lightbox or entries.

    #50271

    Thank you very much. Still, every time I tinker with the indes.php for these images I get a page error or the same picture shows up in each of the main page placeholders.

    You should be receiving an email with your admin name and password to http://nbrdesignstudio.com/wp-admin .

    The pictures are named medium1.jpg, medium2.jpg, medium3.jpg (which are actually the smaller pictures that should show up on the main page pkaceholders.I also placed large1.jpg, large2.jpg and large3.jpg in the folders and these are the 2nd or medium pictures that I linked on each of the individual pages. I included no large pictures as I want the images on the main page to link to the pages web design, logo design and illustration.

    All images are in the files folder:

    http://nbrdesignstudio.com/wp-content/themes/display/files/

    If you need more information please email me at (Email address hidden if logged out) .

    #50272

    Hey,

    I changed the images – they display fine for me now. I noticed that all 3 columns link to portfolio pages. You need to assign portfolio categories to each portfolio page otherwise all categories will be displayed. You can assign categories on this page: http://nbrdesignstudio.com/wp-admin/options.php?page=portfolio.php

    #50273

    Thank you once again. You were wonderful to help me out in this way. I am getting it little by little but keep that admin password, I will probably be needing you again.

    I set the portfolio pages to link to categories and am looking forward to finishing setup and to start posting to portfolio and blogging.

    #50274

    Glad that things move on :)

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Problem Editing index.php’ is closed to new replies.