Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #4448

    Hi -

    When I go to my site (BourkeMedia.com) as usual in IE9, on Vista or Win7, the Home Page slideshow doesn’t load, the text in the button with the arrow to the right just below the slideshow is gone, and all the headers are gone on the individual pages. When I run the site in Compatibility Mode, everything looks fine in IE9. It also looks fine in XP Pro, IE8. I’m using the Cleancut theme downloaded in February of 2011. Thanks.

    #46366

    Hey,

    can you post a link to your website please – it helps me to determine if your theme is up to date or not.

    #46367

    I have similary problem with my site, the arrow text is gone, and alla H1-H6 which I guess where made with help of js are gone: http://www.longislanddivers.com/

    #46368

    Hey,

    we released an update for CleanCut which fixes IE9 errors. Please download it at http://themeforest.net

    #46369

    Hallo,

    habe das CleanCut Template (HTML-Version) erst gestern gekauft (müsste also auf jeden Fall nach der Update-Veröffentlichung gewesen sein) – dennoch funktionieren die Slideshows und die “Lightbox” im IE9 nicht.

    Gibt es da noch ein Update oder was kann ich machen?

    Vielen Dank!

    #46370

    Hallo,

    du kannst die neuesten lightbox Datein hier herunterladen: http://www.no-margin-for-errors.com/projects/prettyphoto-jquery-lightbox-clone/ und die alten Datein durch die neuen Datein ersetzen.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Problem in IE9 with Cleancut theme’ is closed to new replies.