Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #25865

    Hi there,

    I’ve got a weird issue that I’ve just noticed with Abundance 1.9, WooCommerce 2.0.12 and WordPress 3.5.2.

    I’m not sure when the problem arose (I only recently upgraded to Abundance 1.9).

    I’ve customised Abundance via a child theme.

    The problem is happening in Firefox. Safari and Chrome seem to be OK. I won’t have a chance to test in IE until tomorrow.

    The problem is, when an adding a product to the cart from the individual product page, nothing happens the first time. The page reloads and the URL changes to add the “?added-to-cart=xxx” query parameter at the end. When you add to cart again it appears to work but the flash message that should appear doesn’t.

    What’s even weirder is that if you do a page refresh, the cart gets emptied.

    Here’s a link to the shop on the site:

    http://www.amanotech.com/shop

    Any help would be appreciated… site was supposed to go live tomorrow!

    Cheers,

    Dave

    #128462

    Problem is happening on Internet Explorer as well.

    Also, adding to cart from the overlays on the product listing pages is broken.

    Could really do with some help here!

    Cheers,

    Dave

    #128463

    Dang. I’ve just realised it’s doing it on Chrome on Windows as well. Seems OK on Chrome on Mac. It seems there is something very broken and I’m at a bit of a loss as to what’s causing it :-(

    #128464

    Ah OK. I think the problem has been solved. The site is hosted on WPEngine who have their own in-built cacheing mechanism. I think the way Abundance deals with the Woocommerce cart is incompatible with WPEngine’s stock cache. They were very quickly able to drop some code onto the site to make allowance for it though and things are now working as they should.

    I’d recommend WPEngine by the way… really quick service and problem solved!

    #128465

    Hey Deaner666,

    Glad you were able to get it sorted out :)

    Regards,

    Devin

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Problem with Abundance and WooCommerce in Firefox’ is closed to new replies.