Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #1460

    Hi Kriesi,

    I bought Avia Feedback Box and it is an excellent WP plugin ,but unfortunately, it does not work – I can’t add entries, add comments or vote, , maybe it’s a conflict with my WP theme (which is called extatic on

    ThemeForest)?

    It’s installed here, http://projectoutliner.com/suggestions/, I’m wonder if you can help me out.

    Thanks in advance.

    http://ProjectOutliner.com

    Persional project management Software via GTD for professionals and others whose work is project-based.

    #35302

    Hey,

    It seems that you include the jquery javascript libary two times – one time with the plugin (avia feedback) and one time with the theme. Try to delete the jquery libary from your theme files.

    Here are the links to your jquery libaries:

    <script src='http://projectoutliner.com/wp-content/themes/extatic/includes/js/jquery.js' type='text/javascript'></script>
    <script type='text/javascript' src='http://projectoutliner.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.4.2'></script>

    #35303

    Thanks, it seem worked!

    #35304

    Glad that I could help you.

    #35305

    My problem is different but I suspect it might be rooted in a similar cause. Every post that people make is duplicated and shows up twice on the site. How can I fix this?

    If this should have been a separate thread I’m sorry, but I can’t seem to find a “new thread” link anywhere on this site…

    My site is at http://thechrisgethardshow.com/get-involved/

    NOTE: I’ve deleted the duplicates, but I promise it happens every time someone creates a new feedback item!

    #35306

    Anyone have any ideas for how to fix this?

    #35307

    Hey,

    it’s really hard to say what’s going on. Maybe there’s a plugin conflict – try to deactivate all plugins except aviafeedback. If the problem disappears one of the other plugins causes the double post. As far as I can see the ajax works flawlessly…

    #35308

    I did some testing and figured out more specifically what’s going on. When you submit a new one (you can go ahead and try it and I’ll just delete it from the backend if you want), the ajax loader never stops and completes. It just looks like it’s continuously loading and your post never actually gets submitted. I opened the same page in a new tab, and it showed the new entry, while that entry in the previous tab was still “submitting”. So my guess is people get annoyed and confused, and click submit a second time, and it gets registered twice.

    So it seems like the real problem is that when you create a new post, it never gets past the “submission in progress” stage and to the “submission complete” stage of the UI. Is there anything I can do to fix this?

    I can’t really delete other plugins because the site is live and there are a TON of plugins running, with a decent amount of traffic.

    #35309

    Hey,

    Do you have a “normal” WordPress install or have you defined custom folder locations for anything or given WordPress its own directory?

    When the plugin was 1st released I had problems in my test environment and had to modify things to get it working as I didn’t have a “normal” setup.

    James

    #35310

    Thanks for the response James. I do have a normal setup.

    If it would help I wouldn’t mind giving you access to the backend to see what could be causing problems…

    #35311

    Hey,

    it’s very likely a plugin conflict (i.e I hexperienced a conflict with “Lightbox Evolution” plugin). To find the conflict you need to deactivate all plugins – then activate them one by one and try to submit a feedback after every plugin you activated. The feedback submission should work after deactivating all plugins. After activating a certain plugin it will stop working correctly and you’ve found the conflict.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Problem with "Avia Feedback Box" WordPress plguin’ is closed to new replies.