Tagged: , , ,

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #254536

    Hello,

    I’ve just updated my website with WordPress 3.9 and WPML 3.1.5 beta2.
    In my main apge Ihave masonry blog posts by category, this page is in french with english translation. Since I made the update, the masonry blog posts have disappeared on english translation… Same thing if I set “blog posts grid”, but not with “single entrie”… I don’t understand where is the bug…
    I’ve tried with last Enfold update 2.7 but same problem…
    Thx for your help.

    Jul

    #254562
    This reply has been marked as private.
    #255231

    I have same problems with Enfold and WPML and 3.9 WP. My categories and tags are not synced well. It shows categories from my secondary language, and does not allow me to select my primaries language categories. Also, I can not set my blog setting available from Enfold, so I can not control style and number of posts. It will show default layout, and 10 post, as it is set in general WP settings.

    #255473

    Hi!

    Thank you for visiting the support forum!

    WPML is still fixing some of the issues and more info are covered on this thread: http://wpml.org/2014/04/wpml-3-1-5b2-wordpress-3-9-support/

    We will have to wait until they fix all the bugs related to WP 3.9. Thank you for understanding.

    Cheers!
    Ismael

    #255952

    Hi!

    I solved PPjev’s blog issue here: http://www.kriesi.at/support/topic/wpml-enfold-blog-setting-not-working/

    Best regards,
    Peter

    #256330

    Hello all,

    I’ve just solved the problem by uncheck the option “Set the IDs for multilingual functionality” in WPML settings.

    Everything is good for me now.

    Thank you.

    Best regards,

    Jul…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Problem with blog posts & wpml’ is closed to new replies.