Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #22858

    Hi,

    I have just bought Enfold. I have implemented ok, but the blogging form have a problema with the options that are included below the space to make comments. The option “yes add me to your mailing lists” and a check box are loosing alineation with the rest of the form.

    This problem appears in ALL the blog page options, small, big, etc.

    You can see it at my site in this simple page http://scadasymbols.net/essl-library-and-the-electric-scada/

    PLEASE, I need a way to correct this, I suppose that the problem is in CSS.

    Thank you in advance.

    #117565

    Hi!

    Insert following css code into the quick css field:

    #commentform label {
    position: relative;
    left: 0;
    }

    #wysija-box-after-comment{
    width: auto;
    }

    Best regards,

    Peter

    #117566

    Please let me know how to find “quick css”.

    #117567

    OK, I found in Enfold. BUT this not solve the problema, the problema is still there.

    #117568

    It seems like you didn’t add the code into the quick css field – otherwise it would be at the end of this file: http://scadasymbols.net/wpnew/wp-content/uploads/dynamic_avia/enfold.css?ver=1

    #117569

    i have added and click Save All Changes, and the system answer “Allright Sparky… etc”

    #117570

    Hey, I have just noted that the problema appears ONLY in Chrome. In IE is working well.

    #117571

    In Firefox is working well, too. Only problema with Chrome.

    #117572

    Hey!

    For me it also works fine with Chrome now (my standard browser). Please try to clear the browser cache.

    Regards,

    Peter

    #117573

    For my Chrome is wrong. I dont know how it is possible, but is not working in Chrome. Do you have some way to force it?

    #117574

    Hi Gambande,

    I don’t have any visual issues with it in Chrome either. My guess is you are viewing a cached version of the file somehow or its a local issue. This is how it loads with Chrome on my end:

    jax30g.png

    Regards,

    Devin

    #117575

    OK, I will try to see locally in another Chrome. Thank you for your support.

    Please dont close this thread, I will be back when I verify the solution.

    #117576

    Hi,

    Please remove browser cache then reload the page to see the effect.

    Regards,

    Ismael

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘Problem with Comment Form, urgent, all templates’ is closed to new replies.