Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #11406

    Hi,

    I met a problem with the logos footer.

    Indeed, the logos footer appear ont the Homepage of my website. But when I click on frontpage on the menu of my website, they don’t appear.

    I wish that it appears on frontpage please.

    Jeremy

    #71627

    Hi Jeremy,

    Can you send a link to your website so we can see the problem live?

    Regards,

    Mya

    #71628

    Of course.

    http://www.brillante-idee.fr/

    Regards,

    Jérémy

    #71629

    Hi,

    Try going to Abundance > Theme Options > Footer > Footer Logo Display and set the value to Display everywhere. Hope this helps. :)

    Best Regards,

    Ismael

    #71630

    In fact, following your solution, the logos appear on all my pages whereas I want to see them only on my “frontpage” and “homepage”

    (I have already selectionned my frontpage as homepage)

    Thank you.

    Regards,

    Jérémy

    #71631

    Hi,

    I tried to check your site again but I see the following error on my browser: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /homez.441/tinteo/wpabund/wp-content/themes/abundance/abundance/woocommerce-config/config.php on line 347.

    Try to change your Frontpage Settings to other page (and save it) then set it back to your homepage and save. Hope it works. :)

    Regards,

    Ismael

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Problem with logo footer’ is closed to new replies.