Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
  • #183861

    Hi guys.

    The enfold theme is great, i’ve have the portfolio grid working brilliantly, but then I just checked today and it’s not showing on my webpage anymore. (I’ve just reposted this topic as I think you didn’t see my last post).

    (there should be about 12 portfolio items there.

    What’s weird is that I also have the portfolio grid showing correctly on our homepage about half way down the page under “Hot ! Games and Activities”

    I even created a test page and threw the portfolio grid in and it doesn’t show up in this new page either.

    I’m sure I must be doing something wrong, but it was working before.

    It may be my fault as I first noticed it after i installed zopim plug in this morning.

    I’ve since deactivated it and deleted the plug in, but it didn’t help

    Any suggested please!

    This reply has been marked as private.

    It’s seems to be when I set the sortable option to “yes”. Then the portfolio items disappear…



    We see and respond to every single post that gets posted and have for about the past year so no need to ever double post or even bump a post since our queue goes by oldest post to newest (and a self response pushes it to the end of our queue).

    Ismael has responded to your other topic here: (Purchase code hidden if logged out) -showing-on-webpage/#post-184097


Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Problem with portfolio grid not viewable on website page.’ is closed to new replies.