Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #18693

    Look at this page: https://millcroftfarms.com/my-account/

    The button to click to register is gone? How can I get that to show? It just started the problem after the update done.

    Also see how the red divider is off.

    Thanks for your help again.

    #100450

    Hi elames,

    Go to your Quick CSS and find and remove this code:

    .container .clear {
    clear: none;
    }

    Hope this fixes the issue. :)

    Regards,

    Ismael

    #100451

    No, made it worse unfortunately, it made the sidebar widget area move down to the left side of the page. So I had to put that code back in.

    This is the code that is the problem area: <input type=”submit” class=”button” name=”register” value=”Register”>

    The REGISTER BUTTON is being hidden

    It needs to be moved down below like the “login” button but I can’t figure out how to do it.

    Thank you

    #100452

    wow, what did you made to the themes, I am still learning too. look at my site haha.

    http://tommyson.com/. I will make it better hehe xP

    #100453

    Tried a number of different settings with Firebug. i THINK it finally fixed it with this custom code:

    .col2-set .col-2 {

    float: right;

    width: 38%;

    }

    Could you take look see and let me know if ok with you? It looks ok in FIrefox and IE, but in Safari, the first column is now messed up Any ideas?

    Thanks!

    HAPPY HOLIDAYS!

    #100454

    Hey,

    It looks good. Glad you fixed it. :)

    Regards,

    Ismael

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Problem with Register an Account Page’ is closed to new replies.