Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #247863

    Hi,
    I’m having issues with the enfold theme, while using the responsive setting with my logo in the center and menu under it. Half of my logo disappear at the left-end of the screen. How can i solve this issue?

    PS: I increased the header size to 175 px.

    #248187

    Hey damian24!

    Can you please post the link to your website so we can take a look?

    Best regards,
    Yigit

    #248746

    Here’s the link to the website i’m having issues with : http://www.oldmencrew.com/wopr/home

    Thanks Yigit

    #248752

    Hi!

    Please try adding following code to Quick CSS in Enfold theme options under Styling tab

    @media only screen and (max-width: 767px) {
    .responsive .mobile_slide_out .logo {
    margin-left: 30px;
    }}

    Cheers!
    Yigit

    #248766

    Thank you Yigit,
    30px seemed not to be enough so i did 45px, now the logo looks good on iphone. Unfortunately i have a problem with the social media buttons now. They are pushed in front of the logo, so it looks really massy. Is it possible to put the whole social media buttons on top of the page but only for mobile devices?

    #248797

    Hi!

    Please add following code to Quick CSS as well

    @media only screen and (max-width: 480px) {
    .responsive .mobile_slide_out .logo {
    margin-top: 25px;
    }
    #header_main .social_bookmarks {
    position: absolute;
    top: 15%; }}

    Best regards,
    Yigit

    #248921

    Thanks a lot, u really helped me out Yigit.
    Great support!

    Cheers!

    Damian

    #249258

    Hey!

    You are welcome, glad we could help! :) Let us know if you have any other questions or issues

    Cheers!
    Yigit

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Problem with responsive enfold theme… Logo disappear!’ is closed to new replies.