Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #14288

    Hi Kriesi, i really like your theme but suddenly some problems appears in the way. I was creating templates in the template builder, and after 10-15 succesfully created ones, i clicked save in the last created one and a “page not found” page appears, and now the template builder is inaccesible!, when i click on it, it redirects me to the “page not found” page. Can i contact you in private to give you access to the site to see for yourself what’s going on? Thank you!!

    In the other hand, it would be really helpful if you can indicate me how to import “templates” made in the template builder from one wordpress installation to another (i’m migrating the site). Maybe export/import a database entry?

    Thanks a lot!

    #82814

    Hi Molox,

    Is the Template Builder page the only one you receive a “page not found” error on? When you receiving these did you try to go to other pages?

    Regards,

    Mya

    #82815

    Hi Mya, yes, is the only page that i recieve the “page not found” error. Everything else is fine.

    #82816

    please someone?, i’m really stucked with this…

    #82817

    Hi molox,

    As far as I know there isn’t a way to easily import templates into the template builder though I have asked Kriesi to implement a way so that I can create some common layouts to give out via support :)

    As for your other issue, it sounds like you might have corrupted a file or a setting somehow. First I would suggest trying to disable the theme then re-enable it. Also make sure you have all plugins disabled and that there no other issues with the theme functions in addition to this one.

    Regards,

    Devin

    #82818

    but if i disable and re-enable the template i will loose all the settings on it!, like all the templates made in the template builder and all the widgets associated to them… there’s no other way?

    thanks for your reply

    #82819

    Hey Molox,

    No you shouldn’t lose the theme settings if you disable the theme or switch to another.

    Regards,

    Devin

    #82820

    Hello, i have same problem.

    Clean install of new WP, latest version of theme from TF, page worked (default settings), than i wanted to do dynamic template, so i created one XXX and saved it. When selecting dynamic template for page, i got PAGE NOT FOUND error. Even after setting back to default option, i get from now on PAGE NOT FOUND for that page…

    I have also tried renaming, but no luck…

    I can provide admin access if it helps.

    Kind regards,

    S.

    #82821

    If you can create a temporary admin account for me I’ll take a look and see if I can figure out what is causing the issue for you.

    You can send the information to my email at DevinVinson (at) gmail.com. Make sure to include a link to this topic so that my spam filter doesn’t grab it :)

    #82822

    Hello Devin, please check inbox! :)

    #82823

    Hey!

    I’ll close this thread for now. Devin can reopen it anytime…

    Best regards,

    Peter

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Problem with TEMPLATE BUILDER’ is closed to new replies.