Tagged: ,

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #13891

    Hi Guys,

    First of all, thanks for this great theme. I’ll be using this theme to create a website for an outdoor adventure company.

    I want the homepage to have a picture with sliding text/pictures in it. So pretty much the same in the example.

    I’ve already tried all options for hours, but no matter what I do, the homepage only displays 1 slider image…

    I’ve set the fadeslider, auto rotation, full width etc.

    Slideshow behavior on overview pages is set on default.

    What am I doing wrong??

    Thanks for the support

    BR

    jeff

    #81094

    Hi Jeff,

    Make sure you have added multiple images onto the pages featured media. If you have any plugins running, try disabling all of them and adding an image to your slideshow, saving and then testing the slideshow again.

    If you are still having issues, you can create a temporary admin account for me and I’ll log in and take a look at whats going on.

    You can send the information to my email at DevinVinson (at) gmail.com. Make sure to include a link to this topic so that my spam filter doesn’t grab it :)

    Regards,

    Devin

    #81095

    Hi Devin,

    You are a legend! It was indeed a plugin interfering with it.

    I do got another question: How can I disable the zoom/open in new window function in the portfolio ( the one with the + in the middle)

    Thanks a lot!!

    BR

    Jeff

    #81096

    Solved already, thanks

    #81097

    Hey,

    Devin is indeed a legend! Glad you fixed it. :)

    Regards,

    Ismael

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Problem with the slider’ is closed to new replies.