Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
  • #9132

    I’m considering using this theme for a gallery for artists and photographers to display and sell their stuff. It’s about perfect for the task… if I could only get the product images to show…

    In the “add product” when I click upload, it allows me to choose an image from my computer, and it will show a thumbnail when the upload has finished. I’m given the opportunity to set what size I’d like the image to display, and to save… But when I close this dialogue box, the images doesn’t show. Sometimes if I click upload again, I can find the image in the gallery… But it still won’t show if I choose to set it inside the product page… It’s just gone. Well… it can be found in the media library, but I can’t get it to show on a product page… Any help would be greatly appreciated.

    PS! I installed the Attachments plugins, and followed the instructions:

    Still no change to my problem with the images.

    Could it be a WooCommerce or a timthumb issue?

    Regards, Thor


    I could msg you a link to log in if it will help understand this problem…


    Hi, since I haven’t received any answer to this I decided to try and remove the wooCommerce plugin and to go with a WP-eCommerce solution… But I’m struggling here… Is it at all possible to use another eCommerce plugin with this theme, or do you have any suggestion that could enlighten my struggle?



    I’ve probably ignored the text saying “…then close the window and update the gallery”.

    So, if I upload an image, press save changes, and close the upload dialogue window, update the product… voila.. the image is in place.

    Sorry for the hassle… My bad!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Problem with uploading product images’ is closed to new replies.