Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
  • #23514


    I’ve been trying to figure out why this is happening and have no idea.

    Here’s the link to my website

    Here’s a screenshot

    Here’s the link directly to the product in the screenshot on my website

    I very well could be doing something wrong but I can’t see what. When I create variable products the “add to cart button” and the quantity box disappear and the tabs that normally look like this

    Are no longer formatted properly for variable products as you can see when looking at the screenshot or the variable product on my website.

    Any thoughts that may help me sort this out?



    Oddly enough it looks the correct way on my iPad…I was using google chrome on one of my laptops. Weird…..

    Is there a bug in chrome that you’re aware of that would cause the problems I posted above? (P.s. sorry for double posting but I couldn’t add to my original post and thought it would be useful if you knew this info as well)



    It seems like some third party plugins trigger js errors:

    Please try to deactivate them all, then activate them one-by-one to find the conflicting one.


    No idea which plugin caused the problem. I deactivated them one by one and eventually it worked but I reactivated them one by one and now have more active plugins than before and it doesn’t seem to be an issue anymore…..

    Thanks as always ;)



    Glad it is fixed now. :)



Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Problems when creating variable products -’ is closed to new replies.