Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #23514

    Hi

    I’ve been trying to figure out why this is happening and have no idea.

    Here’s the link to my website http://goo.gl/2Kuhc

    Here’s a screenshot http://www.clipular.com/c?6176098=d6sUiD8KdvX8ZUXwIzUN8JRPrFQ&f=769c4506465750afdc6a4e54779a6e2f

    Here’s the link directly to the product in the screenshot on my website http://goo.gl/7fA7C

    I very well could be doing something wrong but I can’t see what. When I create variable products the “add to cart button” and the quantity box disappear and the tabs that normally look like this

    http://www.clipular.com/c?6172100=EwIUowHI3gaUxlba85so7Wzcwjc&f=8539f2ffa82aae86ea8d201f904583db

    Are no longer formatted properly for variable products as you can see when looking at the screenshot or the variable product on my website.

    Any thoughts that may help me sort this out?

    Thanks

    #120081

    Oddly enough it looks the correct way on my iPad…I was using google chrome on one of my laptops. Weird…..

    Is there a bug in chrome that you’re aware of that would cause the problems I posted above? (P.s. sorry for double posting but I couldn’t add to my original post and thought it would be useful if you knew this info as well)

    Thx

    #120082

    It seems like some third party plugins trigger js errors:

    Please try to deactivate them all, then activate them one-by-one to find the conflicting one.

    #120083

    No idea which plugin caused the problem. I deactivated them one by one and eventually it worked but I reactivated them one by one and now have more active plugins than before and it doesn’t seem to be an issue anymore…..

    Thanks as always ;)

    #120084

    Hi,

    Glad it is fixed now. :)

    Cheers,

    Ismael

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Problems when creating variable products -’ is closed to new replies.