Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
  • #21044

    Hi There,

    On my site right now (www.portmantoo.nl ) i am using the standard permalink settings. However this is ugly becasue my pages look like this : http://portmantoo.nl/?page_id=659 with numbers and all.. If i put my permalink settings to read with the name of the post instead, which is waht i want, i only get 404’s if i look up the pages.

    I have also tried adjusting the permalinks on every page as well , combined with adjusting the settings but can not seem to get it working,

    I have been reading about permalinks and how to set this but it confuses me to much to find my solution. Can somebody please explain what i should do exactly to fix this issue? Thanks!



    Hi Heleen,

    The best thing to do is read over the codex entry on them here: http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks

    They have some troubleshooting tips as well which I always recommend everyone try if they are having problems. Permalinks can be a bit of a pain sometimes and specifically if you are running on a windows sever by chance.

    Because of the popularity of wordpress, typically you can also contact your actual hosting provider and explain the issues you are having and ask if they have any advice. There is a pretty good chance they have at least dealt with wordpress on their servers so they should be able to help.




    Hi Devin,

    Ok thanks, i will try and do that !

    Kind regards Heleen


    Hi Heleen,

    Glad that Devin helped you. :)



Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘problems with permalinks’ is closed to new replies.