Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #21427

    hi , i using variables , and when i click product attribute -> visible on product page and use for variables . then i click save , the attribute won’t appear in my product page . i tried to look at the product page in back end , again the product attirbute ._ visible on product page was not tick even i already save just now . why it is ? btw , i using propulsion theme . thanks

    #111775

    Are you using the latest version of Propulsion (1.9.1) and the latest WooCommerce version 2.0.x? If not, please update your theme + WooCommerce to the latest version. If this doesn’t solve the problem deactivate all third party plugins + extensions (except WooCommerce) and check if the attributes work afterwards.

    #111776

    Yes i suing 1.9.1 and WooCommerce 2.0,4 , i disable everything but still the same . It still can’t save .

    #111777

    any one ? pls help

    #111778

    Hi june_c21,

    Do you have a link to the site so we can see a sample variable product? Was it working previously or did it just suddenly stop working?

    Regards,

    Devin

    #111779

    Hi Devin ,

    you can visit my site http://www.jnmsolution.com/furniture/?product=abingdon-4-seater-modular-corner-sofa

    no , it just not working from the beginning .

    #111780

    It looks like you don’t have the variable product set up properly. Take a look at the WooThemes documentation on Variations here: http://docs.woothemes.com/document/product-variations/

    Regards,

    Devin

    #111781

    Hi Devin ,

    I tried but still the same . perhaps can you eamil me and i give you my back end login credential . then you will understand what i mean ….

    my email is at (Email address hidden if logged out)

    thanks a lot

    #111782

    Hi june_c21,

    For variations, you need to first set up am Attribute under Products. Once that has been set, you can add the Terms for the attribute which would be selections for that attribute.

    Once you have done this, you can then add attributes to a product>save and then add variations of those attributes.

    Regards,

    Devin

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Product Attribute won't appear’ is closed to new replies.