Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
  • #12966

    Hey guys,

    Go here:

    Trust me when I say there is a complete product description – but it has for some reason disappeared! Was working quite well until today. Any ideas?

    I would be happy to email you my admin details to review, as needed.

    Thanks much!


    (Email address hidden if logged out)



    What is the last thing you did before the description disappeared? Did you change anything?




    No, Ismael – not to my knowledge. The funny thing is – the description flashes briefly, then disappears upon page load. Did I hit a button somewhere? Could be a user error but I don’t think so.

    Should I forward you my account info?


    Hi Megalex,

    That thread is unrelated to this one. In the Propulsion theme, the item description is not treated as a separate block of text like in the Abundance theme.


    I think the issues is in response to a Facebook or Social plugin. It seems to be causing an error in running the javascript that handles the Tabs. Try disabling whatever plugins you have running outside of WooCommerce and testing it again.





    You nailed it. It was my All-in-One SEO Pack plug-in. I reset to the default setting and now all is well.

    Very impressed by the level of support you guys provide. Thanks.



    Glad Devin was able to help and you were able to resolve the issue. Let us know if you have more questions.



Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Product Descriptions Have Disappeared!’ is closed to new replies.